Alles over luxe wonen en leven voor expats in Amsterdam

Sfeert & Comfort is een nieuw blog voor Amsterdam en omgeving voor de leukste woonideeën. Op de website vind je unieke wooninspiratie voor iedere ruimte in je huis, maar ook inspiratie voor je tuin. Van losse meubels, vloeren, wanden en leuke woonaccessoires tot en met de laatste trends op het gebied van moderne en klassieke woonstijlen. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kinderkamer. 

De blogs worden geschreven door een vast team bloggers, maar ook gastbloggers kunnen zelf hun unieke blog aanbieden bij Sfeer & Comfort. De blogs zijn vooral bedoeld voor het wat hogere segment als het gaat om wonen en leven. De website is rustig en overzichtelijk en niet volgepropt met reclame uitingen.

Naast verrassende wooninspiratie voor in en rond het huis, vind je bij Sfeer & Comfort ook leuke tips over wellness en zaken als reizen en luxe hotels. In de nabije toekomst kun je bij Sfeer & Comfort waarschijnlijk ook inspiratie vinden over luxe eten en drinken en andere zaken die het leven mooier en aangenamer kunnen maken.

Op zoek naar inspiratie? Of denk je dat jouw bedrijf op product wel een blog op www.sfeerencomfort.nl verdient, bezoek dan snel de website en laat je verrassen.

This entry was posted in S. Bookmark the permalink.

Comments are closed.