Amsterdamse zonnebrillen voor surfers en avonturiers

Amsterdam staat bekend als een plaats waar veel startups en nieuwe merken worden geboren. Zeker in de fashion wereld komen er wekelijks wel verse namen tevoorschijn. Een nieuw zonnebrillen merk dat zich op een sportieve doelgroep richt is Zo Zoet.

Zonnebrillen van het surfmerk Nectar

Zo Zoet is in het leven geroepen door twee studenten met een passie voor reizen en surfen. De zonnebrillen die je in hun webshop kan kopen richten zich dan ook heel specifiek op jongeren die van een actieve levensstijl houden.

De brillen die het meest worden verkocht zijn die van het Amerikaanse Nectar. Dit is een surfbrand dat in rap tempo groeit en in veel landen wordt verkocht. Na het grote succes in the States is nu ook Europa aan de beurt, en in Nederland is Zo Zoet nu de plek om deze brillen aan te schaffen.

Wat maakt de zonnebrillen van Nectar zo goed?

In de surfwereld is het gebruikelijk om veelal opvallende designs en kleuren te gebruiken bij het ontwerpen van kleding en accessoires. Dit zie je dan ook gelijk terug in de brillen, die in veel zeer felle kleuren worden geleverd.

Ook de namen van de brillen laten weinig aan de verbeelding over, met monturen zoals de “Drift” en de “Hustler”. Humor speelt bij de branding dus ook een prominente rol.

Meer dan alleen design en marketing

Niet alleen de designs en de namen van de brillen zijn het noemen waard. Zo wordt bij de productie een speciaal soort materiaal gebruikt dat zich vormt naar de gebruiker. De bril wordt dus uniek afgesteld naar jouw hoofd. Dit is één van de belangrijkste redenen voor het suuces van het merk.

Kortom, zoek je een bril die je ogen beschermt tegen de zon, een opvallend montuur heeft en ook niet snel van je hoofd valt? Bij Zo Zoet ben je aan het goede adres om online een zonnebril te kopen. Perfect voor je surftrip en je toekomstige backpack avonturen.

This entry was posted in A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.