Bruiloft? Huur een videozuil

Ontwikkelingen staan niet stil, zo ook op gebied van memorabele momenten vastleggen. De allermooiste en meest bijzondere momenten worden spontaan vastgelegd via de videozuil. Een videozuil -voor degenen die onbekend zijn met dit fenomeen- is een videopilaar met hierin een beeldscherm en camera, waarbij registraties kunnen worden vastgelegd. 

Hoe werkt een videozuil? 

Bezoekers lopen bij het betreden van de feestlocatie langs de videozuil en kunnen spontaan hun boodschap aan het bruidspaar laten opnemen. Zodra één of enkele personen voor de zuil staan, zien zij zichzelf in beeld en dan kunnen de opnamens beginnen! Natuurlijk is het bezoek niet op de hoogte van de videozuil en zal deze als een verrassing ineens in het zicht komen; des te leuker, want dit levert vaak een ongedwongen en leuke boodschap op. 

De videozuil huren

Een videozuil is te huur vanaf € 195 per dag, tot € 255 per dag (afhankelijk van de locatie; de laatste genoemde prijs is het landelijke tarief). Je kunt de videozuil huren bij het bedrijf "VideoPaal" wat door heel Nederland verhuurt.