Culinair genieten samen met collega’s

Smaakbeleving in een stijlvol, bijzonder concept: bij een culinair bedrijfsuitje is het mogelijk. Wijnspijs organiseert verschillende culinaire bedrijfsuitjes waarbij eten op bijzondere locaties voorop staat. Daarvoor hebben we locaties geselecteerd op basis van sfeer en culinaire kwaliteit. Speciaal voor de fijnproevers. Met onze arrangementen kan je een culinair bedrijfsuitje organiseren waar nog lang over nagepraat wordt. 
 

Sfeer en smaak op maat

Wijnspijs heeft inmiddels een jarenlange ervaring in het organiseren van culinaire activiteiten. We weten dat niet ieder bedrijf hetzelfde wil en dat niet elk bedrijf even groot is. Of je nu een grootschalig personeelsfeest wilt organiseren of een klein teamfeest: het kan bij ons beide. Er zijn verschillende opties voor een culinair bedrijfsuitje, maar je kunt bij ons ook je eigen ideeën voorleggen. We luisteren graag naar je wensen en gaan aan de slag om van jouw plan een onvergetelijke en comfortabele avond te maken. 
 

Inspiratie

Wil je graag proeven en ontspannen met je collega's, of gaan jullie graag zelf aan de slag? Bij onze diverse bedrijfsuitjes zijn er de mogelijkheden om aan tafel te gaan óf om deel te nemen aan een uitstekende kookworkshop. 
 
Nieuwsgierige proevers kunnen hun hart ophalen tijdens de Wijnspijs wandeling. Deze wordt in een groot aantal steden georganiseerd. Je kan genieten van vier of vijf gangen die elk in een ander restaurant worden genuttigd. In elk restaurant is de tafelschikking anders, zodat je met iedereen kan bijkletsen. Je kunt ook met je collega's zélf sterrengerechten koken. Met het arrangement 'Sterren koken' in Utrecht leren jullie de subtiele kneepjes van het vak.
Andere suggesties van ons zijn:
 
– Spaans aan de Maas (Rotterdam) en Spaans in de Jordaan (Amsterdam), een culinair bedrijfsuitje waarbij je Spaanse tapas proeft op diverse toplocaties.
– Luxe Wijn & Spijs proeverij, een wijnproeverij van vijf luxe wijnen, champagne en culinaire amuses
– Met culinair bedrijfsuitje Sloep & slurp geniet je van uitstekende wijn en rosé en mediterrane hapjes op de boot. Een perfecte gelegenheid om te loungen en bij te komen met je collega's. 
 
Bij al onze activiteiten is er de mogelijkheid om vooraf dieetwensen in te dienen. 
 

Culinair bedrijfsuitje boeken

Vind op www.wijnspijs.nl/op-maat/bedrijfsuitje alle details over onze culinaire activiteiten. Je kunt hier reserveren en contact opnemen als je een bedrijfsuitje op maat wilt. Veel plezier!
This entry was posted in B. Bookmark the permalink.

Comments are closed.