Daglenzen van Lensdeal

Lensdeal heeft een ruim en voordelig aanbod van daglenzen. Bekende merken zoals Johnson & Johnson, Alcon, Coopervision en Bausch & Lomb zijn beschikbaar in het assortiment. Op basis van materiaaleigenschappen kunnen deze lenzen in drie groepen worden onderverdeeld:


Hydrogel daglenzen:
Focus Dailies All day Comfort
Daileis AquaComfort Plus
1-DAY Acuvue Moist
Biomedics 1 day extra
Proclear 1 day
SofLens daily disposable

Silicone Hydrogel daglenzen:
Biotrue ONEDAY
1-DAY Acuvue TruEye
DAILIES TOTAL1
MyDay

Kleur daglenzen:
1-DAY ACUVUE define
FreshLook ONEDAY

De One-day Acuvue Moist van Johnson en Johnson is één van de meest populaire daglenzen in ons assortiment.

Deze daglens is al jaren de vaste keus bij veel contactlensdragers en vormen een uitstekende combinatie bij het dragen van een bril, bij het sporten en bij het uitgaan. Met deze lens heb

je geen lenzenvloeistof of lenzenhouder nodig, je draagt ze 1 keer en dan gooi je ze weg.

De 1-DAY ACUVUE Moist van Johnson & Johnson beschikt over de unieke LACREON technologie waarmee draagcomfort gedurende de hele dag gegarandeerd is. Deze lens heeft een vochtrijk ingrediënt waardoor deze de hele dag vochtig blijft en fris en comfortabel aanvoelt.

Een andere favoriet zijn de Dailies Total 1 van Alcon een van de eerste daglenzen gemaakt van Silicone Hydrogel, uiterst comfortabel de gehele dag. Deze lens laat tot 6 keer meer zuurstof door dan vergelijkbare daglenzen. De unieke en innovatieve combinatie van vorm (voor de bolling) en het materiaal voorziet er in dat deze lens geleidelijk aan meer water bevat na gelang je meer aan de buitenkant komt van de lens, gezien vanuit het midden van de lens. Het midden van de lens bevat zo’n 30% en dit loopt op tot zo’n 80% water aan de buitenrand van de lens.
Dit evenaart bijna het natuurlijk vochtgehalte op het oog waardoor deze lens al direct bij het in zetten al comfortabel aanvoelt door de wrijving tussen lens en ooglid te minimaliseren.

Bestel daglenzen bij Lensdeal voor de beste prijs en service

 

Auteur: http://lensdeal.nl

 

This entry was posted in A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.