Een verrassend uitstapje organiseren? Neem dan eens een kijkje op tastingbookers.nl

De collega’s met wie je iedere dag op kantoor zit beter leren kennen is leuk, en gezellig. Ben jij dit keer verantwoordelijk voor de organisatie van het komende personeelsuitje? Of ben je opzoek naar informatie voor een uniek vrijgezellenfeestje? Dan is het lekker om de zaken even uit handen te geven. Met vrienden de stad ingaan en genieten van verschillende geuren en smaken. Even alles over je heen laten komen en gewoon simpelweg genieten van een heerlijke proeverij.

Proeverijen zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je graag whiskey proeven met een groep stoeren mannen of vrouwen? Of liever meer weten over welke wijnen het beste passen bij de juiste spijs? Voor iedere gelegenheid is er wel een proeverij aan te passen. Dat maakt de keuze voor een proeverij als bedrijfs,- vriendinnen,- of vrijgezellenfeestje juist zo leuk. Zeker een avondje met collega’s leent zich perfect voor een proeverij op maat. Maar zie jij tussen alle bomen nog wel het bos? En waar vind je die ene proeverij die net even iets unieker is dan die anderen?

Bij Tastingbookers zijn de meest exclusieve proeverijen en cocktailworkshops in Nederland op een rijtje gezet. Het platform werd opgezet door bekende Nederlandse cocktail shakers, die weten wat kwaliteit is. Deze experts selecteerde voor voor jou de mooiste plekjes met de meest unieke verhalen. Op deze manier weet je zeker dat je op plekken komt die je anders nooit gevonden zou hebben. Zo hebben jij en je collega's echt de tijd om elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Tastingbookers selecteert alleen de beste proeverijen waar je naast de lekkerste drankjes, ook de leukste ervaringen meemaakt. Tijdens de proeverijen word je meegenomen in de geschiedenis van  het product, de locatie en het verhaal. Zelfs het grootste ’Hollandse boer’ zal zich hier laten verleiden tot de meest exotische drankjes, afhankelijk van de proeverij naar keuze. Kortom, een ervaring die je niet wilt missen. 

Om voor ieder wat wils neer te zetten, maken wij gebruik van verschillende categorieen:

Amerikaanse whiskey
Gin
Japanse whisky
Rum
Schotse whisky
Tequila & Mezcal
Vodka
Wijn

Wat je van een proeverij bij Tastingbookers kunt verwachten? Naast een spannende ervaring vol nieuwe smaken natuurlijk ook een avondje zonder stress. De organisatie wordt je uit handen genomen en jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Op de avond zelf word je aan de hand meegenomen en zorgen onze shakers, sommeliers en barmensen dat jij de avond van je leven hebt. Op de site van Tastingbookers worden de stappen makkelijk uitgelegd en is het overzicht visueel beschikbaar. Iedere proeverij is voorzien van tekst en uitleg, en deelnemers kunnen na afloop een referentie achterlaten. Op deze manier kan jij nog beter vooraf beoordelen om de proeverij past bij jouw wensen.

This entry was posted in T. Bookmark the permalink.

Comments are closed.