Functioneel & decoratief beton

Bij Sierbeton denken we al snel aan betonnen tuinbeelden, of mooi paaltjes zoals Amsterdammertjes. Na een bezoekje aan de website Online-Sierbeton, wordt al snel duidelijk dat betonnen tuinobjecten zowel een decoratief doeleinde bieden, als ook vaak functioneel nut hebben. Onder de aandacht: Betonnen sierbollen

Betonnen sierbollen zijn er in veel verschillende soorten met elk een eigen functie. Zo komt u op de site bijvoorbeeld betonnen bollen tegen die kunnen worden ingezet bij het parkeren en betonnen bollen die vooral worden gebruikt voor de sier. Zoals dit schitterende voorbeeld van de Pijnappel-sierbol

 

 

Met de betonnen bollen kunt u een afscheiding maken tussen parkeerplaatsen, waardoor goed zichtbaar wordt waar een automobilist kan gaan parkeren, maar zij zijn ook te plaatsen langs een kade, of langs een ander water waar het gevaar op de loer ligt dat men het water in rijdt. 

Parkeerafscheiding

Natuurlijk kunt u de betonnen bollen ook gewoon neerzetten op die plekken waar "wild-parkeren" ongewenst is. Een andere functie van de betonnen bollen is om ze neer te zetten om uw tuin, veranda of buitenomgeving te verfraaien. Plaats de bollen op de hoeken van een terras of aan het begin van uw oprit voor een fraai en decoratief uiterlijk van uw tuin. 

Betonnen bollen in verschillende kleuren.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren wat zal zorgen voor een andere uitstraling. De betonnen bollen met de zwarte coating zien er bijvoorbeeld chique uit en zijn echt prominent aanwezig in uw tuin terwijl als u kiest voor de betonnen bollen in het grijs of antraciet deze veel meer zullen opgaan in de omgeving.

Amsterdammertjes

Werkelijk chique en nostalgisch zijn betonnen Amsterdammertjes (de karakteristieke Amsterdamse verkeerspaaltjes). Ook deze bieden zowel een decoratief als nuttige functie in of langs uw tuin. U bestelt deze betonnen paaltjes eveneens op de website van Online Sierbeton!

 

This entry was posted in B. Bookmark the permalink.

Comments are closed.