Glazen deuren

Glazen deuren staat niet alleen chique, het geeft ook een betere lichtinval en laat de ruimte groter lijken. Er ontstaat een open sfeer in huis en de deur kan naar eigen wens zelf gemaakt worden. Vaak wordt gedacht dat een deur van glas snel breekt of zelfs gevaarlijk is. Voor deuren is er gehard glas dat extra stevig is. Hierdoor kan er makkelijk tegen het glas aangeduwd worden zonder dat er barsten in ontstaan. 

Verschillende soorten glas leverbaar
Gehard glas biedt wat meer zekerheid en veiligheid en is zeker voor glazen deuren enorm geschikt. Figuurglas is bij uitstek geschikt voor voordeuren doordat het minder inkijk heeft. Glazen deuren met draadglas zijn vooral als buitendeur geschikt en werken inbraakwerend. Een deur met diamantglas geeft net wat extra helderheid en uitstraling. Daar waar brandveiligheid hoog in het vaandel staat kan ook gekozen worden voor brandwerend en doorvalveilig glas. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden. Alle glazen platen zijn in verschillende diktes leverbaar.

Profiteren van groothandelsprijzen
Het maken van een glazen deur hoeft niet duur te zijn wanneer je kan profiteren van groothandelsprijzen. Als particulier is er nu die mogelijkheid. Glaskoning.nl levert glas dat rechtstreeks van de fabriek afkomstig is. Snel geleverd zodat glazen deuren snel klaar zijn. Bel direct 0318 763 900 of mail info@glaskoning.nl.

This entry was posted in G. Bookmark the permalink.

Comments are closed.