Ik en mijn hangmat plek

 

Iedereen met een hangmat heeft waarschijnlijk zijn eigen hangmatplek en zijn eigen hangmatmoment. Het moment waar je vaak naar verlangt en waar je vaak naar terugkijkt.

Voor mij is die plek onder de vijgeboom en mijn  moment  is  na de pranzo. Dan stap ik in mijn "amaca messicana" en slaap voor mijn gevoel lang, maar in de objectieve tijd heel kort.

Helemaal uitgeslapen ga ik dan weer een klusje aanpakken (un piccolo lavoro).

De goede verstaander heeft al wel begrepen waar de plek zich bevindt : in Italië. De plek is onder een vijgeboom naast de "pollaio", oftewel het kippehok. Niet meer in gebruik maar nog wel aanwezig.

Mijn favoriete hangmat is de "amaca messicana",  de mexicaanse hangmat. Eigenlijk heb ik nooit echt een ander geprobeerd want dit type hangmat ligt voor mij  fantastisch. Bovendien vind ik ze fantastisch mooi.

Dat is ook de reden dat ik met de verkoop ervan begonnen ben. Na een reis door Mexico en na elke avond comfortabel met een magarita in de hangmat te hebben gelegen was ik verkocht.
Ik heb van de bekende hangmathandelaar in Merida het visitekaartje meegenomen en ben 15 jaar daarna klein begonnen met de verkoop van deze prachtige hangmatten. Al snel zijn we van "klein" naar "groot" gegaan.

Nu verkopen we dus in Nederland Mexicaanse hangmatten, in Duitsland Mexikanische Hängematte, In Italië Amache messicane en in Frankrijk Hamacs mexicaines.

Het verkopen doen we natuurlijk voor het inkomen, maar heel belangrijk is ook dat we het leuk blijven vinden en dat onze kopers blij zijn met hun hangmat of amaca, hängematte of hamac, al naar gelang het land waar ze wonen.

Bekijk onze sites

Hangmat (NL)

Hängematte (DE)

Hammock (UK)

Hamac (FR)

Amaca (IT)

Naast hangmatten verkopen we ook Mexicaanse dekens. Prachtig in huis, maar ook geschikt als yogadeken, stranddeken of picknickkleed.

 

This entry was posted in H. Bookmark the permalink.

Comments are closed.