Inwoners van Amsterdam, bestel Utsukusy Online

Het bekende gezondheidsmerk voor lichamelijke verzorging Utsukusy wordt door steeds meer beautysalons omarmd. En dat is niet voor niets. Utsukusy is afkomstig uit Japan en wordt traditioneel op natuurlijke basis geproduceerd. Zo zijn er geen parabenen en GMO's te vinden binnen de schoonheidsproducten en cosmetica lijn. De gemiddelde consument krabt zich nu achter de oren waarschijnlijk; parabenen is een chemisch goedje wat voor een langere conservering zorgt, maar wat tevens omstreden is vanwege vermeende gezondheidsrisico's. We gebruiken deze producten dagelijks op onze huid, zonder er bij stil te staan wat we nu eigenlijk smeren. 

Bewuste consument kiest voor Utsukusy

Langerzamerhand worden we er moedeloos van; welke producten kun je nu wel 'veilig' gebruiken? Niets lijkt nog veilig tegenwoordig. Helaas een werkelijkheid waaraan we moeten wennen. Biologische producten blijken daadwerkelijk vaker gezonder, wat ook geldt voor natuurlijke cosmetica producten. Utsukusy is dierproefvrij, vrij van parabenen, vrij van GMO's (genetisch gemodificeerde ingrediënten), hypoallergeen en dermatologisch getest. 

Kiezen voor natuurlijke producten | Online verkrijgbaar

Elk product van Utsukusy is op natuurlijke basis vervaardigd. Ben je er nog niet bekend mee? Ontdek de Japanse visie op schoonheid in de webwinkel. In Amsterdam is het niet langer nodig om een beauty salon te bezoeken (aangezien Utsukusy producten vooral in beauty salons wordt gebruikt) Je bestelt op de website alles snel online. 

Heb je al kennis gemaakt met de Ayurveda cosmetica lijn? Ontdek de beauty geheimen van het verre oosten!

This entry was posted in N. Bookmark the permalink.

Comments are closed.