iPhone reparatie Amsterdam

Er is in Amsterdam een nieuwe speler in de iPhone reparatie markt gestapt, en hoe! Fix Your Phone Amsterdam B.V. heeft een totaal nieuwe dienstverlening ontwikkeld op het gebied van iPhone reparatie Amsterdam. Je hoeft de deur namelijk niet meer uit; Fix Your Phone komt naar jou toe. 

Of je nou op je werk zit, bij je tante op de koffie, of gewoon lekker thuis voor de buis, de reparateur van Fix Your Phone Amsterdam komt overal in Amsterdam langs voor iPhone reparatie. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Daarnaast heeft Fix Your Phone Amsterdam meer dan 10 service locaties verspreid door heel Amsterdam, zodat je eventueel ook op een service locatie terecht kunt voor iPhone reparatie. Elke iPhone kun je binnen 30 minuten laten maken, en je krijgt nog een lekker bakkie koffie ook!

iPhone Scherm reparatie

De meest voorkomende schade aan een iPhone is een gebroken scherm. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en hoewel de iPhone schermen van tegenwoordig beter zijn opgewassen tegen een val op de straat is een gebroken iPhone scherm nog steeds een veelvoorkomend euvel. Voor iPhone scherm reparatie in Amsterdam ga je dus gewoon lekker naar de website van Fix Your Phone, en klik je op de whatsapp knop em een 'appje' te sturen voor een afspraak.

Naast telefoon reparatie Amsterdam ook refurbished iPhones

Refurbished is helemaal hot. Hoewel de crisis al even achter ons ligt is het momenteel immens populair om een refurbished iPhone aan te schaffen. Op die manier heb je een goed werkende iPhone die er nieuw uitziet, voor de prijs van een 2e hands. Fix Your Phone verkoopt sinds kort dan ook refurbished iPhones voor een zeer schappelijke prijs. Ben of woon je in Amsterdam, en wil je een mooie en goed functionerende iPhone aanschaffen? Ga dan eens langs bij fix your Phone, of neem een kijkje in de webshop, en bestel gewoon online!

This entry was posted in I. Bookmark the permalink.

Comments are closed.