Kliniek voor schaamlipcorrecties

De meeste vrouwen moeten wel even een drempel over eer zij besluiten aan te kloppen bij een kliniek voor schaamlipverkleiningen. Het is ook nogal een ding. Iedere vrouw heeft er een eigen reden voor. Worden vrouwen gedreven door het heersende schoonheidsideaal? Het kan, maar verreweg de meeste vrouwen nemen dit besluit niet over één nacht ijs. Vaak is er een jarenlang proces aan voorafgegaan voordat zij zover zijn om de daad bij het woord te voegen en uiteindelijk een schaamlipcorrectie te laten uitvoeren.

Schaamte (voorbij)

De schaamte is soms enorm over de eigen schaamlippen en is voer voor het ontstaan van minderwaardigheidscomplexen. Wanneer lange en/of te grote schaamlippen een vrouw dermate beïnvloeden (en beperken) in negatieve zin (vrouw durft niet meer naar de sauna, vrouw durft geen gemeenschap meer te hebben), dan is waarschijnlijk de tijd gekomen om dit aan te pakken. Want het bevrijdende effect van 'de schaamte voorbij' is groots. Veel vrouwen vragen zich af waarom zij niet eerder actie hebben ondernomen en zó lang zijn blijven doorlopen met dit probleem. 

Ingreep? 

Dient er dan altijd een gang naar een kliniek plaats te vinden? Niet per se. Het aangaan van psychotherapie kan je mindset op positieve wijze veranderen. Zijn de schaamlippen wel "zo groot"? Waarom is het voldoen aan 'het schoonheidsideaal' zó belangrijk voor je? Werkt de therapie verhelderend, en kun je uiteindelijk weer glimlachen om je vermeende 'grote probleem', dan moge het duidelijk zijn dat een medische ingreep voor jou niet nodig blijkt te zijn.

Voel je niets voor psychotherapie en wil je het probleem gewoon voor eens en altijd aanpakken, dan is een schaamlip verkleining mogelijk wel degelijk jouw oplossing voor het probleem. Meer weten over de kosten voor een schaamlipcorrectie? Je vindt het hier.

This entry was posted in K. Bookmark the permalink.

Comments are closed.