Manager self service van CBBS

Wanneer u zelf over onvoldoende capaciteit beschikt om salarisverwerking uit te voeren of wanneer u niet over voldoende kennis of ervaring beschikt, dan is is interessant om de salarisadministratie helemaal uit te besteden. De mutaties worden aangeleverd en vervolgens wordt de verwerking daarvan netjes en snel afgehandeld. Dit wordt door CBBS snel en netjes gedaan.

Als u op de HR-afdeling mensen hebt werken die zelf de salarisadministratie kunnen verzorgen, dan kunt u voor “selfservice dienstverlening” kiezen. Bij manager self service worden de functies door het personeel ingevoerd en later eventueel aangevuld door de adviseurs van CBBS.nl. Zo doet u veel administratie alsnog zelf, alleen als toevoeging daarop maakt u gebruik van een Consultant HR. Het systeem waar u al uw gegevens invult heet Youforce. Dit systeem is afkomstig van de firma Raet. U kiest zelf wanneer u gebruik maakt van de ondersteuning.

Youforce is gelukkig een systeem dat vriendelijk is voor de nieuwe gebruiker. Met het systeem heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Dat is een voornaam pluspunt. Maar daar houdt het niet bij op; Youforce is een ondersteunt de wet- en regelgeving.

Zelf voert u de gegevens in en kunt u de salarissen controleren. Dit gaat aan de hand van een proefproductie. Veranderingen kunt u ook makkelijk verwerken. U kunt veranderingen op elk moment laten ingaan. Verandering kun je zelfs laten ingaan, zelfs vorige kalenderjaren.

De gevolgen daarvan worden automatisch toegepast. Dit is erg handig bij bijvoorbeeld de loonheffing.

CBBS heeft naast het systeem van Raet een salarisberekenaar, waarmee u complexe salarisberekeningen kunt uitoefenen binnen enkele seconden. Dit systeem is zeer beproeft, bereken salaris met CBBS, want CBBS heeft al meer dan 45 jaar ervaring op gebied van financiële dienstverlening. Wanneer u verder nog enkele vragen heeft over Youforce of over de salarisberekenaar. Dan kan CBBS u verder helpen. De adviseurs van CBBS hebben ondertussen al meerdere jaren ervaring met Youforce.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.