Nieuwe oude schoenen

Dr. Martens zijn weer terug van weggeweest! Tegenwoordig zie je ze bijna overal wel voorbijkomen. Jammer alleen dat ze zo duur zijn. Toch kun je, als je goed zoekt, tweedehands ook genoeg mooie paartjes scoren. Sommigen zien er misschien wel gedragen uit, maar een beetje leerverf doet wonderen! Je schoenen zwart verven, of welke kleur ze dan ook zijn, laat ze er weer net als nieuw uitzien! ‘nieuwe’ schoenen hoeven echt geen tweehonderd euro te kosten.

Maar, hoe doe je dat dan? Je schoenen behandelen met leerverf. Daarover zal ik je wat meer vertellen. Op www.leerverfshop.nl kun je de beste verf kopen om je leren schoenen mee te behandelen: Angelus leerverf. Dit is de nummer één leerverf die momenteel op de markt is. Inmiddels is het merk van een lokaal, Amerikaans product uitgegroeid tot een wereldwijde favoriet. Door leerverfshop.nl is deze nu ook in Nederland te verkrijgen.

Het maakt niet uit of je maar een klein plekje, of juist de hele schoen wilt verven. De leerverf van Angelus is geschikt voor alle leren oppervlakten. Deze verf is zowel voor beginners als voor professionals geschikt. De verf is makkelijk om te mixen en te verdunnen, dekkend en goed te verzorgen. Het maakt eigenlijk niet uit welke kleur je schoenen zijn, Angelus leerverf heeft een passende kleur voor alle schoenen. Van avocadogroen tot petal pink: alles is mogelijk.

Voor de liefhebbers is er zelf metallic, neon of glitterverf beschikbaar. De metallickleuren glanzen iets meer dan de normale kleuren en zijn beschikbaar in de kleuren goud, zilver, champagne en koper. De neonverf is te verkrijgen in alle populaire neonkleuren, denk hierbij aan roze, groen, oranje en geel. Tot slot biedt Angelus leerverf ook glitterverf. Deze verf is wederom in verschillende kleuren beschikbaar. Omdat de leerverfgoed te mengen is, zijn alle kleurcombinaties mogelijk! Zo geef jij jouw oude schoenen weer een nieuw leven.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.