Reizen met Tico

Reisbureau Tico uit Amsterdam focust zich op het unieke individuele reizen in de werelddelen Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Australië. Ze verzorgen met name vakanties op maat. Iedere reis precies is een unieke beleving. De tochten laten u het beste zien van een bepaald land, waarbij u zelfs nog kunt kiezen uit enkele specials. Deze specials worden hieronder nader uitgelegd, samen met overige informatie over dit reisbureau.

Reisaanbod

Zoals gezegd, regelt Tico.nl allerlei reizen over heel de wereld. Deze zijn ingedeeld in verschillende verblijfklassen: toeristenklasse, superieure klasse en luxe klassen hotels. Dit hangt natuurlijk af van uw wensen en budget voor de tocht. De verblijven worden geselecteerd op sfeer, ligging en prijs-kwaliteit verhouding.

Verder werken ze samen met bekende luchtvaartmaatschappijen en betrouwbare lokale agenten, zodat uw reis veilig en soepel verloopt. Daarnaast controleren ze regelmatig de locaties, zodat u altijd op de hoogte bent van veranderingen en/of waarschuwingen.

Het is mogelijk om uw reis op een bepaald thema af te stemmen. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan natuurreizen, waar u de mooiste kanten ziet van de flora en fauna aanwezig. Daarnaast zijn cruises en luxe reizen ook aangeboden, zodat u optimaal geniet van uw vakantie met alle nodige aspeten van dien. Ten slotte zijn er ook cultuurreizen aanwezig, die u het beste laten zien van de cultuur in bepaalde steden en plaatsen.

Contact

Wanneer u daadwerkelijk van plan bent om een dergelijke excursie te plannen, is het verstandig om Tico tijdig te contacteren. Dit doet u middels het offerte-formulier, een e-mailbericht of een telefoontje. Indien u via het internet een aanvraag doet, geeft het bedrijf u zo snel mogelijk antwoord, met advies op maat. Uiteindelijk ontvangt u een e-mail met het reisvoorstel samen met het hotelaanbod. Natuurlijk is het daarna nog mogelijk om de gegevens te wijzigen, wat geheel vrijblijvend en gratis is. Het boekingsformulier biedt u de mogelijkheid om uw gewenste trip definitief reserveren afgestemd op uw wensen.

Specials

De specials op Tico.nl geven u inzicht in de diepere thema’s van uw bestemming. In Argentinië neemt u een kijkje in de moerasgebieden, prachtige jungles of populaire wijnstreken. Of een boek een van de prachtige naar Chili. Tico Reis Consult is een echte Chili reizen specialist. Deze specials zijn aanvullingen op uw reis en zorgen ervoor dat u optimaal geniet van uw vakantie en daarbij ook nog wat bijleert over de omgeving van uw locatie. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om uw natuurreis te combineren met een cruise, zodat u kunt verkennen in de natuur, maar ook kunt rusten op het water.