Robuuste camera’s voor grondverweringsapparatuur

Op vele bouwplaatsen wordt de ISO5006 norm gehanteerd. Efficiëntie is natuurlijk van groot belang, maar de veiligheid wordt niet altijd zo nauw bekeken. De ISO5006 norm wordt dan ook niet overal gehanteerd. Dit is natuurlijk wel de bedoeling. De norm eist dat er ten alle tijden voldoende zicht dient te zijn in en om de voertuigen. Daarvoor is apparatuur nodig. Rond de grote en zware apparatuur heb je meestal geen goed zicht zonder camera’s. Dat brengt de veiligheid in gevaar. De norm is er niet alleen om het werk meer efficiënt te laten verlopen, de norm is er vooral voor de veiligheid van u en uw personeel. Om aan de huidige veiligheidseisen te voldoen heeft vanzwitserland.nl een aanbod aan installaties en installatiemogelijkheden.

De professionele installaties van vanzwitserland.nl dragen bij aan uw veiligheid. Uw zicht wordt verbeterd en u voldoet bovendien weer aan de nieuwe norm. Het voldoen aan de norm is slechts een middel om de veiligheid van uw personeel en uw eigen veiligheid te garanderen. Daarbij verkleint u de kans op ongevallen en schade. Dit kan u veel geld schelen.

De camera’s voor zicht naar achteren en zijwaarts zijn uiterst stevig uitgevoerd. Dit is wel nodig bij dit soort industriële voertuigen. Dit is dankzij de onverwoestbare buitenkant van de camera’s. De camera’s hebben een lens die verwarmd wordt bij koude weersomstandigheden, zodat er geen ijsvorming op kan ontstaan. De lenzen van de camera’s zijn krasvrij uitgevoerd. Met deze uitrustingen heeft de bestuurder altijd het best mogelijke zicht. Dat geldt niet alleen voor overdags, maar ook in de duisternis van de nacht.

Je kan je achteruitrijcamera set en radarsystemen laten installeren door het personeel van Vanzwitserland.nl. Het team is zeer deskundig; de gediplomeerde monteurs hebben meerdere erkenningen die getuigen van hun kwalitatief hoogstaande werk. De monteurs zijn bereikbaar door het hele land. U kunt ze dus altijd bereiken. Kijk voor de beste achteruitrijcamera op Vanzwitserland.nl.

Dit artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.