Shotjes kopen online

Als het gaat om feesten is Amsterdam een van de meest toonaangevende plaatsen waar feestjes worden georganiseerd. Welke vrijgezellgendag wordt er ondertussen niet georganiseerd?! Organiseer jij een feestje in Amsterdam of omgeving, dan mogen shotjes eigenlijk niet ontbreken, zeker als het om een jong publiek (18+) gaat. Je kunt je shotjes kopen, online, bij Partydrink.nl

Gepersonaliseerde shotjes kopen

Op de website van Partydrink.nl kun je alle mogelijke type shotjes bestellen en aanverwante artikelen:

  • Zelf shotjes maken? Ontdek de ruime keuze aan shotjes en de vele opties om een persoonlijk tintje te geven aan het flesje.
  • Etiketten bestellen. Op Partydrink kun je zelf je eigen etiketten samenstellen, of persoonlijke opdruk doorgeven. Hiermee zorg je voor een wel heel persoonlijke tintje aan je feest.
  • Alcoholvrije shotjes: Ook is er een ruime keuze aan zgn. Bob-shots. De Bob-shots zijn leuke mini shotjes met een heerlijk gemixt drankje (diverse variaties verkrijgbaar) die niet alleen handig zijn voor “de BOB”, maar ook op tienerfeesten uitgedeeld kunnen worden.
  • Reageerbuisjes. Dit type shotjes zijn verkrijgbaar in de vorm van een reageerbuisje. Je kunt ook hier een zelf gemixt drankje in schenken, of reageerbuisjes bestellen die al voorzien zijn van een lekkere mix. In een reageerbuisje past 20 ml. drank.
  • Feestartikelen. Niet alleen shotjes, mixjes en lege shot-flesjes (met of zonder etiket) zijn te bestellen op de website; ook voor overige feestartikelen kun hier terecht. Denk aan feestartikelen als helium ballonnen, led ballonnen en confetti o.a.!
This entry was posted in S. Bookmark the permalink.

Comments are closed.