Vloercoating in Amsterdam

Bij Epoxy-coating.nl geven we u verschillende keuzes, u kunt de vloer ook op maat laten maken. Wij kunnen namelijk alle variaties leveren waardoor we u kunnen helpen van advies tot de daadwerkelijk aanleg van uw epoxy vloercoating. De voordelen van een expert zoals Gietvloer Rotterdam zijn overweldigend. Alle kleuren kunt u kiezen, geen last meer van nader en een praktische maar toch sfeervolle uitstraling. 

Een uitgebreide keus!

graag laten we u zien hoe mooi de vloer kan worden. Kom gerust eens lang bij ons voor een presentatie of kijk op de website voor foto's van klanten. De meeste vloeren worden geleverd met een betonlook maar u kunt kiezen voor elke kleur naar wens. Wilt u van te voren precies weten hoe de vloer er uit komt te zien? Dit kunnen we u laten zien met een mooie 3D presentatie.

De hoogste kwaliteit!

Om goed te werken moet gietvloer aan een aantal eisen en normen voldoen. U kunt er van uitgaan dat de meeste leveranciers hier rekeing mee houden, wij in ieder geval wel. Wij werken alleen met bewezen producten waarvan de kwaliteit zeker is. Op onze website kunt diverse voorbeeld van het resultaat zien.

This entry was posted in B. Bookmark the permalink.

Comments are closed.