Vrijgezellenfeest? Huur de Feestbus!

Daar waar de dames meestal een sightseeing houden door Amsterdam, een workshop bezoeken, om vervolgens de dag af te sluiten in een hip restaurantje; daar willen de kerels nog wel eens een uitspatting houden tijdens een vrijgezellenfeest; precies naar traditie! Waar begint je vrijgezellenfeest beter dan in hip Amsterdam? 

Die bananenbar, die kennen we nu ondertussen wel. En vergeet niet dat je vriendin (toekomstige echtgenote!) dit eigenlijk niet zo'n geweldig idee vindt (je wilt toch geen ruzie zo vlak voor de bruiloft?!) Om zonder kleerscheuren en geen The Hangover (the movie) taferelen te creëren, moet je iets anders bedenken wat minstens zo wild er aan toe kan gaan, zonder scheve gezichten achteraf. En dan kom je dus uit bij De Feestbus. De watte? 

Ontdek de feestbus!

Feestbussen zijn de gezelligste bussen van Nederland! Zonder dollen; hier kun je dus echt even vet losgaan! #SuperTip: Regel het voor de bruidegom in spé als de ultieme verrassing. Jullie gaan de hele avond los in een ultra luxe bus, met lederen bekleding, donkere lounge-sfeer, champagne en catering te bestellen, eigen privé chauffeur(!), karaoke, multimedia, TV-schermen, optioneel met ..vlammenwerpers of stoomstoten uit de bus(!) muziek in en rond de bus – niemand kan het dus ontgaan dat jullie een feestje vieren! De feestbus is een feestje op wielen. Een touringcar geheel ingericht om het vetste (foutste) feest te houden. Een feest waarover nog lang nagepraat zal worden!

Dit is het feest wat de aanstaande bruidegom, jullie vriend, broer of neef nooit meer zal vergeten!

This entry was posted in F. Bookmark the permalink.

Comments are closed.