Bouwhekken online bestellen

Bouwhekken voor de veiligheid

Een bouwhek op de bouwplaats geeft niet alleen een duidelijk beeld waar de bouwplaats begint zodat omstanders niet per ongeluk de bouwplaats oplopen. Een bouwhek heeft namelijk nog veel meer voordelen voor de veiligheid van de bouwplaats.

Bouwhekken tegen diefstal

Door de duidelijke afscherming van een bouwhek is de kans op diefstal een stuk kleiner. Overdag kan men niet zomaar spullen pakken, omdat ze eerst de bouwplaats op moeten, door het hek heen. In de nacht kan er een slot op het hek worden geplaatst, waardoor inbrekers minder kans krijgen. Om uw bouwplaats helemaal te beschermen tegen inbrekers, kiest u voor een anti climb hek. Over deze hekken is een soort doek gespannen, hierdoor kan er geen voet meer in de gaten van het hek gezet worden. Daarbij zorgt het doek voor afscherming van de bouwplaats. Hierdoor kan er overdag rustiger gewerkt worden, door minder pottenkijkers en de kans op inbraak wordt hiermee ook verkleind.

Door een extra zwaar hek te plaatsen, wordt het moeilijk om het hek te verplaatsen. Ook dit maakt de kans op diefstal een stuk kleiner.

Kwalitatieve bouwhekken van AIC

De bouwhekken van AIC, zijn sterk, veilig en licht. Door de robuuste componenten zijn ze ook duurzaam en stevig. Hierdoor zijn ze verzekerd van een lange levensduur. Dit zorgt voor een veilige bouwplaats zonder diefstal. De bouwhekken zijn zowel in een lichte als een zwaardere variant te verkrijgen. Hierdoor beschermt u uw bouwplaats optimaal en is uw apparatuur en personeel veilig.

Kijk voor meer informatie op www.aic.nl

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.