Catering bedrijf in Amsterdam

Rond ´t fornuis in gespecialiseerd in diverse soorten catering in de regio Amsterdam. Wij zijn misschien nog niet de beste cateraar van Amsterdam, maar we doen ons best om dat snel wél te worden! U kunt bij ons terecht voor Biologische catering, Shared Dining, BBQ catering, bedrijfscatering, lunch Catering in maar ook in de plaatsen rond Amsterdam!

Shared dining

Shared Dining is helemaal hot momenteel, en dat is ook best logisch. Shared dining is het gezamelijk delen van kleine hapjes, dus supergezellig om zo te kunnen eten met elkaar. Eigenlijk is shared dining een soort tapas maar niet persee spaans. Het lekkere is dat niet niet maar 1 gerecht hoeft te kiezen. Wil jij jouw feest opleuken en de shared dining in Amsterdam geheel laten verzorgen? Wij doen het graag voor je.

Lunch catering Amsterdam

Voor bedrijven of de leukere particuliere lunchparty kunnen wij desgewenst de lunch komen verzorgen. Onze lunch catering in Amsterdam is geheel op maat, dus geen standaard broodjes kaas. Voor elke lunchgelegenheid gelden er andere doelgroepen, smaken en dus wensen! Onze lunch catering is daar volledig op afgestemd…

Catering Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid valt veel te beleven. De mensen in Amsterdam Zuid zijn allemaal drukke types met veel dagelijkse bezigheden. Daarom verzorgen wij regelmatig catering in Amsterdam Zuid voor uitgebreide verjaardagsfeesten, bruiloften en luxe BBQ-partys. Woont u in Amsterdam Noord? Geen zorgen! Uiteraard verzorgen wij ook catering in Amsterdam Noord, maar ook in Oost of West!

BBQ catering

Een BBQ catering is uitsluitend weggelegd voor de extreme genieter! Heerlijk in de zon genieten met vrienden, famillie of collega’s! Een lekker drankje erbij, en natuurlijk voortreffelijk eten! Wij verzorgen de BBQ catering geheel op maat! Geen mora hamburgers uit een pakje, maar biologisch kwaliteitsvlees. Gewoon helemaal vegan kan natuurlijk ook! Jij wenst het, Rond ’t Fornuis kookt het voor je!

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.