De 5 voordelen van betonbielzen

Met betonbielzen heb je binnen een handomdraai je tuin omgetoverd en voorzien van een nieuwe uitstraling zonder dat je een fortuin uit hoeft te geven. Daarbij is het plaatsen van betonbielzen voor praktisch iedereen haalbaar. Hieronder zijn de 5 meest belangrijke voordelen van betonbielzen te vinden.

Voordeel 1: Hoogteverschil creëren

Betonbielzen kunnen gebruikt worden voor het opvangen of het creëren van hoogteverschillen. Je kunt de betonbielzen namelijk eenvoudig op elkaar stapelen voor een verhoogd effect in de tuin.

Voordeel 2: Gemakkelijk borders maken

Je kunt borders maken met betonbielzen waardoor zaken zoals zand, grind, grond en split netjes op hun plaats blijven en je tuin niet inwaaien. Denk bij borders aan het maken van een vijverrand of een bloemrand om een klein muurtje te creëren.

Voordeel 3: Een afbakening maken

De meeste mensen zetten betonbielzen in als afbakening in de tuin. Het gaat hierbij vaak om een afbakening van een pad of een perk. Zo weet iedereen precies waar het pad loopt en ben je van een stijlvolle tuin verzekerd.

Voordeel 4: Niet alleen grijs, maar meerdere kleuren

Betonbielzen zijn niet slechts te koop in de standaard grijze keur, maar je kunt ook voor meerdere kleursoorten kiezen zoals bruin of antraciet. Ben je niet tevreden met de kleur, dan kan je betonverf gebruiken om de betonbielzen van de gewenste kleur te voorzien.

Voordeel 5: Duurzaam en stevig

De levensduur van betonbielzen is vrij lang, zeker in vergelijking tot plastic of kunststof. Betonbielzen zijn daarnaast bestand tegen alle weersinvloeden, krasbestendig en goed te combineren met andere materiaalsoorten.

Meer weten of bestellen? Bezoek Betonbielzen.nl voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en voor het bestellen van betonbielzen.