Een stijlvolle gietvloer past in iedere ruimte

Het strakke uiterlijk van een mooie gietvloer geeft een bepaald cachet aan uw bedrijfsruimte. Er is nooit verloop van kleur en omdat het naadloos en slijtvast is de beste vloerbedekking voor professioneel gebruik. Verder is het onderhoudsvriendelijk en een intensieve belasting is geen probleem. Maar het design is ook mooi en daarom worden gietvloeren ook in keukens, badkamers of woonkamers gegoten. U creëert een unieke sfeer in uw woonomgeving.

Een gietvloer verhoogt uw woongenot

Doordat gietvloeren slijtvast en zo onderhoudsvriendelijk zijn, is het urenlang schrobben of stofzuigen niet nodig. Zelfs bij gebruik in de keuken waar wel eens wat geknoeid wordt is schoonmaken heel snel gedaan. Een gietvloer past in iedere kamer en omdat ze ook niet heel dik zijn, sluiten ze mooi aan bij de rest van uw woning. De naam zegt het al: de vloer wordt gegoten op een rechte ondervloer. Een gietvloer bestaat uit meerdere lagen en iedere laag moet goed drogen voordat er een nieuwe laag opkomt. In de bovenste lagen wordt de kleur meegegeven en uiteindelijke ontstaat er een slijtvaste vloer. Als u een gietvloer wilt in meerdere ruimtes kan dat ook met verschillende kleuren.

Gietvloer Amsterdam

Woont u in Amsterdam of regio en zoekt u informatie over gietvloeren? Dan is Gietvloer Amsterdam een expert met een grote ervaring zowel in bedrijfsruimtes als in woningen. Een afspraak voor een persoonlijk advies is snel gemaakt of gaat u eens kijken in de prachtige showroom met de vele voorbeelden.