Flexplekken Amsterdam

Vanuit huis je (eenmans-) bedrijf runnen kent zo z’n voor- en nadelen. In eerste instantie lijkt vanuit huis werken de voordeligste optie, toch loopt menig ZZP in de praktijk tegen enkele significante nadelen aan.

Alleen aan de keukentafel?

Afhankelijk van je persoonlijkheid kun je meestal zelf wel een inschatting van te voren maken of ‘alleen thuiswerken’ voor jou is weggelegd of niet. Waar de één de noemer ‘eenzaam’ plakt op thuiswerken, ervaart een ander dit als een ware verademing om volledig geconcentreerd, zonder afleiding, te werk te kunnen gaan. Een schrijver bevindt zich doorgaans ook niet in het tumult van het kantoorleven, maar trekt zich -bij wijze van spreken- terug in een studeerkamer.

De meesten van ons zijn echter geen schrijvers en doen er verstandig aan te netwerken, te socializen, kortom: zakelijke contacten aan te gaan. Want van het één komt vaak het ander. Voordat je het weet word je gevraagd of jij een bepaalde opdracht kunt uitvoeren voor ‘een zakelijke kennis’, of iets dergelijks. Men leert jou beter kennen binnen je vakgebied.

Als starter, of ZZP’er, beschik je lang niet altijd over een ruim budget, daarom zijn flexwerkplekken in Amsterdam zo uitermate geschikt. Met een flexwerkplek beschik je over een officiële werkplek binnen een kantoorruimte.

Het juiste adres?

Zodra je met klanten te maken krijgt is het een pre om te werken vanuit een kantoorruimte, indien je niet over een representatieve privéwoning beschikt waarmee je zakelijk gezien voor de dag kunt komen.

Googelt de klant op jouw bedrijf, dan is het wenselijk dat Google een bedrijfspand toont, in plaats van een afbeelding van je privéwoning. De klant zal hierdoor meer overtuigd zijn en vertrouwen hebben in de professionaliteit van je bedrijf.

Kantoorruimte zoeken in Amsterdam

Via Deskfinder kun je kantoorruimte vinden in Amsterdam, maar ook flexwerkplekken. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat en wat de omvang van je team inmiddels is. Van het centrum tot overige stadsdelen vind je zeer uiteenlopende, gevarieerde werkplekken met dito tarieven op de website.