Schildersbedrijf Le Soleil, Amsterdam

In Amsterdam bevinden zich tal van schildersbedrijven, zo ook Schildersbedrijf Le Soleil. Waarin onderscheidt Le Soleil zich van overige bedrijven? 

Bijkomstige diensten

  • Le Soleil biedt winterschildersdiensten met een laag BTW tarief van 6% tijdens de wintermaanden (voor woningen vanaf 2 jaar en ouder). Dit scheelt aanzienlijk in prijs. Maar er is meer; door de jarenlange ervaring van het schildersteam van Le Soleil bent u altijd verzekerd van absoluut vakmanschap. 
  • Is het hout van de kozijnen of deuren aan vervanging toe, of zijn herstelwerkzaamheden nog mogelijk? Maak een afspraak met Schildersbedrijf Le Soleil te Amsterdam, zodat een medewerker ter plaatse kan beoordelen of houtrot herstelwerkzaamheden mogelijk zijn. In veel gevallen bespaart u aanzienlijk indien er herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden (dit ten opzichte uiteraard van nieuwe kozijnen). Laat de experts van Le Soleil beoordelen wat de mogelijkheden zijn, om zoveel mogelijk kosten te kunnen besparen. 

U bezoekt schildersbedrijf Le Soleil online, of u belt direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak: +31 6 2631 8071