Verhuisbedrijf in Amsterdam

Verhuisbedrijf SmaragdExpress is een actieve speler binnen Amsterdam. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing vanuit de Grachtengordel, of verhuizingen in oud-Zuid, of Noord of Slotervaart; SmaragdExpress komt u overal tegen. En dat is niet zo verwonderlijk, want SmaragdExpress biedt tal van uitgekiende diensten tegen vaste lage tarieven, waardoor iedere verhuizing realiseerbaar is. 

Low Budget verhuizen Amsterdam

Amsterdam herbergt tal van studentenwoningen, Amsterdam is immers één van de populairste studensteden naast Groningen, Leiden en Delft. Algemeen bekend is het feit dat menig student het niet bepaald breed heeft. SmaragdExpress biedt speciaal voor hen de "Studenten verhuisservice". Lekker low budget verhuizen, doordat er alleen een busje met chauffeur wordt ingezet. De chauffeur helpt volop mee met verhuizen, naast de vrienden en familieleden die door de student worden ingezet. Meer informatie tref je hier

Bijzondere voorwerpen verhuizen

Op het moment dat je ervoor kiest om zelf de verhuizing te regelen, zonder tussenkomst van een verhuisbedrijf, kan het toch voorkomen dat speciale elementen onverplaatsbaar lijken/zijn. Denk hierbij aan witgoed, zoals grote Amerikaanse koelkasten, of er is een piano(vleugel) aanwezig. Dergelijke voorwerpen zijn voor de leek lastig verplaatsbaar en te verhuizen. Gelukkig biedt SmaragdExpress hiervoor speciale oplossingen; u laat alleen uw vleugel verhuizen, of witgoed. Verder regelt u de verhuizing compleet zelf.