Zoekt u een tekstschrijver in Amsterdam?

Vaak is het moeilijk de juiste woorden te vinden voor de perfecte brief aan een nieuwe klant, een pakkende brochure voor op een beurs of een wervende direct mail voor nieuwe klanten.

Dan kunt u wel aan uw buurman of broer vragen om een leuk tekstje te schrijven, maar u weet zelf hoe belangrijk een pakkende tekst is. Dan is het logischer om uit te kijken naar een bekwame tekstschrijver die veel ervaring heeft met bijvoorbeeld SEO-teksten of juist zeer ervaren is in verkoopteksten. Maar hoe komt u aan een goede tekstschrijver?

 

Een kundige tekstschrijver om de hoek

De ene tekstschrijver is de andere niet, maar hoe selecteert u nu eenvoudig de tekstschrijver die bij u past?  

Bij Tekstklik is er al veel werk voor u verzet. Alle tekstschrijvers hebben een uitgebreid profiel beschreven met hun werkervaring, vakgebieden, uurtarief en natuurlijk ook nog hun werkgebied. Door de handige zoekfilters kunt u met een paar handige muisklikken die tekstschrijver vinden die niet alleen geschikt is voor uw opdracht maar misschien ook nog wel bij u om de hoek zit. Dat is wel zo makkelijk als u elkaar toch een wilt ontmoeten.

 

Een tekstschrijver of tekstcorrector?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf best leuke teksten schrijft of al bestaande teksten heeft waar u eigenlijk best tevreden over bent. Toch is het dan nog prettig als er iemand naar deze teksten kijkt om net even de storende taalfouten eruit te halen of ervoor zorgt dat een bepaalde zin net even wat lekker loopt. Dan heeft u niet direct een tekstschrijver nodig maar volstaat een tekstcorrector. De tekstcorrector loopt uw tekst door en zorgt dat deze foutloos is en bovendien ook nog lekker leesbaar is. Een professionele tekstschrijver is dan niet nodig en zonde van uw geld.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten die Tekstklik u biedt? U kunt een kijkje nemen op de website zodat u vast een indruk krijgt van de tekstschrijvers, tekstcorrectoren en vertalers die zich daarop aanbieden. En uiteraard kunt u ook uw vraag bij Tekstklik neerleggen en doen zij het werk voor u!